KERJAYA KITA

View previous topic View next topic Go down

KERJAYA KITA

Post by MMI on Wed Apr 09, 2008 11:15 am

Dalam mencari ilmu ni x kira usia... makin dicari makin bertambah... jom la kita p amik borang .. aku pun plan nk smbung study gak... tapi kt ner ... U mana yg iktiraf dh mudah kita nk berurusan ....
ok... ang tolong la list tgk Universiti mana yg boleh buat pjj..

MMI
Admin
Admin

Male
Number of posts : 73
Age : 36
Location : PEJABAT KESIHATAN BUKIT KAYU HITAM
Jawatan : PEN. PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN
Reputation : 0
Registration date : 2008-02-06

View user profile http://bkh-2008.niceboard.net

Back to top Go down

Re: KERJAYA KITA

Post by falci on Sat May 24, 2008 11:44 am

Utk PJJ utk PPKP, Ijazah Sarjana Muda Kesihatan dan Keselamatan Persekitaran (Kepujian) ada ditawarkan di IUTM. sila lawat http://www.uitmppl.edu.my/page.cfm?name=HS223(A)

IJAZAH SARJANA MUDA KESIHATAN & KESELAMATAN PERSEKITARAN (KEPUJIAN)

KOD PROGRAM: HS223

SYARAT KEMASUKAN

Lulus Diploma Kesihatan Persekitaran dari UiTM atau dari Institusi lain yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan Malaysia dan diluluskan oleh Senat Universiti dengan mendapat sekurang-kurangnya HPNG 2.30

SERTA
Mempunyai pengalaman bekerja sekurang-kuranya dua (2) tahun dalam bidang berkaitan.

DAN
Sedang bekerja dalam bidang berkaitan.






selain itu, pengecualian kredit pun dapat diberikan, cuma perlu sediakan transkrip yang diperolehi dari kolej.

kalo pengecualian kredit ada, mudah2an jangkamasa pengajian pun dapat dipendekkan lagi. (8 semester=4 tahun) lama tuu..

rasa2nya kat Kedah ni pun dah ada cawangan ePJJ UITM ni. Cool

falci
GRED U 29
GRED U 29

Female
Number of posts : 8
Age : 37
Location : forum
Jawatan : Medical Laboratory Technologist
Reputation : 0
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

Re: KERJAYA KITA

Post by MMI on Mon Jun 09, 2008 12:45 pm

Lama juga tu...kalau dipendekakan kan bagus

MMI
Admin
Admin

Male
Number of posts : 73
Age : 36
Location : PEJABAT KESIHATAN BUKIT KAYU HITAM
Jawatan : PEN. PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN
Reputation : 0
Registration date : 2008-02-06

View user profile http://bkh-2008.niceboard.net

Back to top Go down

Re: KERJAYA KITA

Post by Sponsored content Today at 6:45 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum