Jelajah Sempadan Malaysia/Thai 2008 oleh KEK

View previous topic View next topic Go down

Jelajah Sempadan Malaysia/Thai 2008 oleh KEK

Post by dinjr_noba on Thu Apr 24, 2008 4:02 pm

Ehemmm... terasa pulak nak menjengok kekawan di bkh nie. Masih lagi sunyi. kenapa ye tuan MMI kita? Walau bagaimana pun tugas tetap terlaksana juga. Itu yang penting. Ruangan ini mungkin sekadar mengisi kebosanan kut?..

Anyway, nak crite sikit. Pada 18.4.08 hari itu, saya dengan beberapa teman Kedah Elegan telah berkonvoi ke negeri gajah putih. Kami masuk ikut padang besar, sadoa, songkla, hatyai dan balik ikut bukit kayu hitam. Perjalanan yang mencabar dengan hujan lebat, angin kuat diselang seli dengan guruh dan kilat agak menyeksakan. Tapi bila sampai kat danok, kena pulak teh tarik, kedai sapa... che ismail kut?.. terasa la leganya. Hak lain tak payah crite la, sama sama tau.. heheheee.

Teringat juga nak singgah pejabat en MMI, tapi dah lewat , keluar pun dah jam 11.00 mlm. Anyway bulan julai nanti team ECFO dari Kl mungkin akan berkonvoi kesana, nanti boleh singgah kut... dapat limau free sebiji pun kira ok dah tu. tq.

dinjr_noba
GRED U32
GRED U32

Male
Number of posts : 11
Age : 46
Location : pkd pendang
Jawatan : ppkp u29
Reputation : 0
Registration date : 2008-03-16

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum